צ'יסטות בשחלות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

28/10/2002 | 02:10 | מאת: שני

שלום! גילו אצלי צ'יסטות בשחלות לפני כשבע שנים. בתחילת הטיפול הייתי משתמשת בגלולות דיאנה ואנדרוקור ואח"כ רק בגלולות דיאנה מזה כבר הרבה שנים. בתקופה האחרונה הפסקתי לקחת אותן וצמיחת השערות חזרה וכן גם הופיעו פצעונים על הפנים. שאלתי:עד מתי אצטרך להמשיך לקחת את הגלולות אם אתחיל לקחת אותן שוב (הפסקתי ללא חוות דעת רופא) והאם יש טיפול מונע אחר?

לשני שלום רב, בהפסקת טיפול בגלולות חוזרת התופעות של שיעור יתר ופצעים בעור. ניתן להשתמש בגלולות בלבד או בשילוב עם אנדרוקור עד שתחליטי להרות. בברכה, ד"ר ילנה סיגל.

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס