יתר פעילות בבלוטת התריס..

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/04/2003 | 01:36 | מאת: שלי

האם סביר לא לקבל טיפול עם תוצאות של בדיקות כאלה:TSH-0.004/T4-15/T3-6.4 אני גם סובלת מלופוס קל מזה כשנה.אני מאוד חוששת שהעובדה שאיני מקבלת טיפול לבלוטה כבר שנתיים גרם להופעתו של הלופוס.מה דעתך?

25/04/2003 | 00:13 | מאת: פרופ' איש שלום

לשלי שלום רב, פעילות יתר של בלוטת התריס אינה גורמת להופעת הלופוס. תפקודי בלוטת התריס לא תקינים ואת בהחלט זקוקה ליעוץ אנדוקריני מקצועי. לא ניתן לומר מעבר לכך ללא בדיקה גופנית ותולדות מחלה מפורטים. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס