נטילת כדור נגד חרדה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

22/04/2003 | 11:33 | מאת: גלית

אני אמורה להתחיל לנטול תרופה נגד חרדה בשם "רסיטל" האם יש לך השפעה על הלחץ דם זה מוריד לחץ דם? או מעלה? אודה לתשובה

23/04/2003 | 13:07 | מאת: פרופ' איש שלום

לגלית שלום רב, רסיטל בד"כ אינו גורם לשנוי בלחץ דם, אך בספרות הרפואית קיימים דווחים בודדים על ירידה בלחץ דם ובקצב הלב תוך טיפול ברסיטל באנשים קשישים, שסבלו ממחלת לב לפני תחילת הטיפול ברסיטל. בכל מקרה גם אם מתרחשת ירידה בלחץ הדם או הדופק היא תתגלה בנקל בבדיקת המעקב. אני מאחלת לך הצלחה עם הטיפול ושיפור באיכות החיים. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס