תיסמונת אנגלמן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

12/10/2002 | 11:36 | מאת: רונית

ברצוני לקבל פרטים על תיסמונת אנגלמן, דרכי ריפוי, ובי"ח שמטפלים.

18/10/2002 | 11:19 | מאת: פרופ' איש שלום

לרונית שלום רב, האם התכוונת ל- Camurati-Engelman syndrome , מחלה גנטית המתבטאת בהתעבות וכאב בעצמות הארוכות? לצערי אין רפוי במחלה זו והטיפול הוא טיפול סימפטומטי ( להקלה על כאב) בו ניתנים תכשירים דמויי קורטיזון תכשירים נגד כאב. תקוותנו בהתפתחויות בתחום הריפוי הגנטי. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

11/10/2004 | 21:05 | מאת: עליזה

אשמח לקבל כל מידע שקיבלת אם בכלל וכן ליצור איתך קשר.

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס