בדיקת tsh

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

13/01/2003 | 22:19 | מאת: רונית

ופא נשים שלח אותי לבדיקות דם לבלוטת התריס. מה הקשר בין הבלוטה לרופא נשים?????? תודה

13/01/2003 | 23:45 | מאת: פרופ' איש שלום

לרונית שלום רב, הפרעה בתפקוד בלוטת התריס עלולה לגרום להפרעות במחזור, בביוץ ובפוריות. יתכן שפנית לרופא נשים בגלל אחת מבעיות אלה? רופא הנשים אומנם ביקש לבצע את הבדיקה, אך אם היא תתגלה כלא תקינה הוא בוודאי יפנה אותך לאנדוקרינולוג/ית. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

14/01/2003 | 17:56 | מאת: רונית

מדוע יש קשר לאינדוקרינולוג??? האם תמיד יש בעיות של גידול????? סרטני?????? הבהלת אותי......

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס