לוקרין - האם יש אינטרקציה בין התרופות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/11/2016 | 11:28 | מאת: מאיה

שלום הזריקו לי לוקרין בספטמבר, ההשפעה בערך 4-6. עקב חרדות הפסיכיאטר רשם לי brintellix. האם יש אינטרקציה בין התרופות? קראתי שבגלל שהלוקרין פוגע בצפיפות העצם לא מומלץ לקחת במקביל ssri. האם השילוב מומלץ או עדיף לחכות שהשפעת הזריקה תעבור? תודה

שלום רב, א.-נכון, לשתי התרופות ישנה השפעה מזיקה על העצם, והשילוב של שתי התרופות יחד עלול להחמיר את מצב העצם. ב.- החלטה על טיפול או הפסקתו מתקבלת בדיון עם רופא, בהתחשב במצב של המטופל,גילו, טיפולים נוספים, מצב נוכחי של העצם ועוד...לכן אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל לצרך דיון. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס