משפחה בגובה נמוך

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/12/2015 | 13:41 | מאת: ADE

בסד בחורה בת 23 בגובה 1.5 משקל 40 קג האם יש בעיות הורמנליות תורשתיות לאחר החתונה ,נציין שהאם היא נמוכה וכן רוב בני המשפחה נמוכים מאוד האם זה גנטיקה הורמנלית ,ומה הסיכוי לילדים בראים.תודה

שלום רב, לא ניתן לענות דרך הפורום, דרושה בדיקת הגברת- בדיקה גופנית ויתכן בדיקות מעבדה. נא לפנות לרופא. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס