ACTONEL

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

29/08/2015 | 19:52 | מאת: נירה

בת 80 לאחר טפול 10 שנים ב Fossalan הפסקה 6 שנים. התחלתי בטפול Prolia -הופסק בגלל תופעות לוואי . בבדיקת צפיפות עצמות ( לאחר שנתים ) אין הרעה ! האם רצוי להתחיל פעם בחודש ב Actonel 150 mg

לנירה שלום רב, החלטה על המשך הטיפול דורשת התייחסות לבדיקות מעבדה, למצב צפיפות העצם, והסתוריה של שברים ומחלות אחרות. לא ניתן לייעץ בפרום על המשך הטיפול. נא לפנות לרופא, עם כל הבדיקות הרללונטיות. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס