טיפול הורמונאלי חילופי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/07/2012 | 16:04 | מאת: רחל

לפרופ איש שלום שלום רב אני בת 16 ואובחנתי שיש לי תת פעילות של ההיפופיזה אני מקבלת הידרוקורטיזון ואלטרוקסין ובקרוב גם הורמון גדילה תופעות הלוואי לטיפול קשות לי מאוד וכל השינויים שניסו לעשות מבחינה רפןאית לא עוזרים לי להרגיש יותר טוב, את יכולה להמליץ לי על טיפול אחר מאזן אולי מהרפואה האלטרנטיבית או כל דבר אחר, אני ממש מיואשת תודה רחל

לרחל שלום, לצערי לא ניתן להמליץ על טיפול פרטני דרך הפורום. התאמת הטיפול מתבצעת אך ורק בפגישות עם רופא. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס