בעיה בבלוטה בשבוע 37 בהריון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/09/2020 | 14:02 | מאת: גל

בת 37 ובשבוע 37 בהריון. tsh-0.28 t3- 3.3 t4-16.2 לוקחת כל יום יוטירוקס 150 בימים א-ה ובשישי שבת 100 כל יום. האם מסוכן?מה לעשות? תודה

שלום רב, לא מסוכן. אני מציעה לרדת במינון היוטירוקס ב- 50 מקג בשבוע. אחרי הלידה לרדת למינון היוטרוקס שהיה לפני היריון, לבצע בדיקת דם להורמוני תירואיד, ולהיות בקשר עם הרופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס