תת פעילות ולקיחת מגנזיום

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/09/2020 | 14:32 | מאת: גל

בת 62. יש לי תת פעילות ולכן לוקחת יוטירוקס אחד ביום.הבלוטה מאוזנת. מותר לי לקחת מגנזיום על בסיס יומי? תודה

שלום רב, אני מציעה לך קודם כל עם הרופא המטפל האם את זקוקה לנטילת מגנזיאום. באופן כללי מחלת בלוטת התריס וטיפול בה לא מהווים הורית נגד לנטילת מגנזיאום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס