שאלה למייל שלא הצלחתי לפרסם בפורום

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

01/07/2020 | 10:22 | מאת: יובל

שלום ד"ר סיגל, לא הצלחתי לפרסם כאן בקובץ את השאלה שלי, אז שלחתי לך מייל בנושא. אובד עצות. אשמח לעזרתך תודה.

שלום רב, תקבל תשובה דרך המייל ביום ראשון. בברכה, דר ילנה סיגל

יובל שלום רב, א. לא מצליחה להבין מהמכתב שלך וגם מהגרף שלך מה הם הערכים של הורמוני תירואיד. במידה והערכים תקינים- אין אינדיקציה לטיפול במרקפטיזול. ב. החלטה טיפולית מתקבלת לאחר בדיקה גופנית של המטופל. בלי בדיקת חולה ובלי לדעת מה הם הערכים המדויקים של הורמוני בלוטת התריס- מאוד קשה לי להתרשם מהמצב. ג. לכן אני מציעה לך לדבר עם אנדוקרינולוגי שלך, עדיף לקבוע פגישה אתו ולדון במצב. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס