הורמון גדילה בדם בדיקה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

29/06/2020 | 21:34 | מאת: נחום

שלום יש לי ירידה במסת שריר עליה השומנים עשיתי בדיקה להורמון גדילה ויצא 170 ng/ml אני חושב שזה לא מספיק גבוה או הייתי רוצה לעשות בדיקה חוזרת

שלום רב, אינני יכולה להעריך את התוצאה, כי לא סיפקת ערכי הנורמה של המעבדה שבה בוצעה הבדיקה. אני מציעה לך לדבר עם הרופא המטפל ולהחליט אתו על צורך להמשך הבירור. בברכה, דר ילנה סיגל

03/07/2020 | 13:40 | מאת: נחום

ערכי נורמה 93/293 שאלה נוספת אני בן 23 מטר 1.74 כל הזמן מבקש הורמון גדילה מהרופאים חושב שאם יתנו אני יגבה למה לא ניתן לתת?

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס