על הקשר בין אוסטיאופורוזיס לוורטיגו

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

29/06/2020 | 10:47 | מאת: ברכה

ד"ר סיגל שלום רב. 72, אוסטיאופורוטית קשה עם היסטוריה של שברים מרובים. לא מקבלת טיפול תרופתי! )מטופלת בעבר במרפאתך ברמב"ם). עברתי התקף וורטיגו (רביעי) עד אשפוז אא"ג מחוסר שיווי משקל ויציבות, כבר שבועיים. למעט רופא יחיד במחלקה שהדגיש נטיה לוורטיגו חוזר לסובלים מאוסטיאופורוזיס! צוות רופאי אא"ג ציינו שלא שמעו אי פעם על כל קשר... ÇT צוואר - אוסטיאופניה! אכן, יש קשר בין אוסטיאופורוזיס להופעת וורטיגו...??? תודה. (מטופלת בעבר במרפאתך ברמב"ם).

שלום רב, א. חולה עם ורטיגו נמצא בסיכון גבוה יותר לנפילות ועקב כך- לשברים. ב. במידה וידוע אצלך על אוסטיאופורוזיס עם שברים בעבר- יש מקום לדון מחדש על טיפול תרופתי בנושא, ולכן עדיף שתקבעי פגישה עם רופא המפטל באוסטיאופורוזיס- במרפאתי או במרפאה של רופא אחר בתחום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס