ייעוץ לגבי תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

16/03/2020 | 14:50 | מאת: רותי

שלום רב, אני בת 68. סובלת מאוסטיאופורוזיס. קיבלתי עירוי אקלסטה במאי 2018. לצערי חוויתי את כל תופעות הלוואי המוכרות. הרופאה המליצה על בדיקת סמני עצם ctx p1np. תוצאות הבדיקה: ctx 213.7 pg/m, p1np 23/1 ng/ml. אודה לתשובתך האם חומר עירוי האקלסטה עדיין פעיל בגופי.

שלום רב, לפי הבדיקות- יש עדיין השפעה של התרופה, שנמצאת בסופה. אפשר לחזור על הבדיקוה באוד חצי שנה, ואז להחליט על המשך הטיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס