מבחן סינקטן ותרופת פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

26/01/2020 | 23:33 | מאת: אלמונית

שלום לפני ביצוע מבחן סינקטן בשלושה ימים נטלתי 3 גלולות של תרופה בשם פרימולוט נור האם שלושת הגלולות האלה יכולות להשפיע על התוצאות ? האנדוקרינולוג הפנה אותי לביצוע המבחן לצורך שלילת NCAH

שלום רב, הטסט ישלבצע ביום 3 עד 5 למחזור. ואם לצורך לגרום למחזור נטלת הורמונים נשיים- זה בסדר. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס