Tsh השתנה בחודש בהריון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

22/01/2020 | 16:53 | מאת: רוני

שלום, אני בשבוע 19 להריון. לפני חודש וחצי אובחנתי עם tsh 3.74 והרופא הציע שאקח כדור יוטורקס חצי כדור 25 מ"ג. היום ביצעתי בדיקת דם בערך חודש וחצי אחרי וערך ה tsh עומד על 1.74. התור לרופא הוא רק בעוד שבועיים. האם עליי להמשיך ליטול את הכדור? מבובלת לא יודעת מה לעשות. תודה.

שלום רב, ה- TSH שלך תקין, תמשיחי לקחת התרופה ללא שינוי במינון. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס