pth וסידן מעל הנורמה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/12/2019 | 18:04 | מאת: אילנה

שלום פרופ איש שלום. בבדיקות הדם האחרונות התברר שהpth והסידן גבוהים מהנורמה : 81 ו10.23.ויטמין D 72.4 KUE אני מטופלת בפרוקור וביוטירקס .3 שנים אחרי ניתוח החלפת מסתם האורטלי. רופא המשפחה הקבוע נמצא במילואים וברצוני להגיע להתייעצות אצלך. מבקשת לדעת מה לעשות ומה לבקש לקראת פגישתנו ? האם בדיקות דם חוזרות? אודה מאד לתשובתך. אילנה סנש

שלום רב, פרופ איש שחום כדר מספר שנים לא מנהלת פורום זה. את צריכה להתקשר למרפאתה הפרטית. בברכה, דר ינה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס