היפוגונדיזם שניוני - טיפול

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

29/11/2019 | 05:37 | מאת: נתן ש

שלום, מדוע בארץ האנדוקרינולוגים נותנים מפנים לטיפול בטסטסטרון חיצוני ולא בhcg שזה טיפול מקובל בעולם להעלאת הטסטוסטרון באופן טבעי ולא ממקןר חיצוני? הרי בהיפו שניוני האשכים תקינים לחלוטין, הבעיה נמצאת בהיפופיזה שלא נותנת אות ליצירת הLH אשר אחראי ליצירת הטסוסטרון ע"י האשך? מדוע להסתכן בחוסר פוריות כאשר יש פתרון בטוח? תודה. זה פשוט מסקרן אותי. אולי לוגיסטית הטיפול מעט בעייתי, הפרגניל דורש שתי זריקות בשבוע בערך כאשר טסט חיצוני כנבידו דורש זריקה אחת לשלושה חודשים..

שלום רב, החלטה טיפולים מתקבלת חגבי כל חולה, אין החלטה גורפת על שימוש תכשיר זה או אחר. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס