atkv cgbhhi euryhzuk dcuv

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/11/2019 | 12:52 | מאת: עדי

היי, אני סובלת מלחץ דם גבוה ולכן שלחו אותי לבדיקת דם קורטיזול והתוצאה הייתה 988. לאחר שבוע ביצעתי את הבדיקה שוב אחרי שלקחתי כדור דקסמטזון ואז התוצאה הייתה 40. אני רק אציין שאני גם נוטלת גלולות וסובלת כשנתיים מלחץ דם גבוה ולא נמצאה הסיבה לכך. רציתי לשאול מה אומרת התוצאה לאחר הדקסמטזון? האם התוצאה מסבירה ממה נובעת הבעיה?

שלום רב. תואת בדיקת דם תקינה. על כל השאר יש לדון עם הרופא בפגישה. אין אפשרות לתת מענה דרך הפורום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס