נטילת תוסף סידן צמוד לדברי חלב

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/09/2019 | 10:26 | מאת: אורלי

שלום אני בת 55 ,נוטלת סידן 600 האם ניתן לשתות את התוסף בצמידות למאכל חלבי או שצריך לחכות פרק זמן מסויים?תודה

שלום רב, מכיוון שהגוף סופג בבת אחת כ- 500 מג סידן- עדיף לא לקחת תוסף סידן יחד עם אוכל חלבי, כדי להבטיח ספיגה טובה יותר של הסידן משני המקורות- ממזון חלבי ומכדור. יש להמטיל לפחות שעה בין צריכת אוכל חלבי לנטילת כדור סידן. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס