בדיקה FOLLOW UP-DIABETES

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

08/09/2019 | 23:22 | מאת: רחל

שלום בת 70, סוכר מעל הנורמה מזה שנים, מטופלת בגלוקומין. מבצעת מעקב בדיקות דם של: GLUCOSE (%)HB A1C בהפניה האחרונה לבדיקת דם, אני רואה לראשונה שכלולה בדיקה בשם: FOLLOW UP-DIABETES מה זו הבדיקה הזו? תודה

שלום רב, תעבירי לי טופס הפניה לבדיקה- ואוכל להבין במה המדובר. את יכולה גם לישאול את הרופא שלך או אחות בקופה. הם בטוח יודעים מה רשום בטפסים שלהם. בברכה, דר ילנה סיגל

11/09/2019 | 01:09 | מאת: רחל

זה מופיע בתוך רשימת הבדיקות ולא כאבחנה זה מופיע באותה רשימה בהפנייה של פרופיל שומנים , תפקודי כבד, סוכר, סוכר תלת חודשי ועוד, מופיעה גם שם הבדיקה הזו, ויש לה גם קוד של הקופה. תודה

שלום רב, תעבירי לי טופס הפניה לבדיקה- ואוכל להבין במה המדובר. את יכולה גם לישאול את הרופא שלך או אחות בקופה. הם בטוח יודעים מה רשום בטפסים שלהם. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס