תוצאות בדיקת שיחלוף עצם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/09/2019 | 14:12 | מאת: שיחלוף העצם

בבדיקות שיחלוף עצם התוצאות P1NP 42.2 NG/MI CTX 418.5 PG/ML מה זה אומר?

שלום רב, לא ניתן לייעץ לפי תשובה זו בלבד. יש להתייחס לגיך ומין של המטופל, לסיפור של שברים, לטיפול הנוכחי ומשך הטיפול, ועוד. אני מציעה לפנות לרופא שהמפנה אותך לבדיקה ולדון אתו על התוצאה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס