לקיחת כדור אלקטורסדין

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

01/09/2019 | 20:13 | מאת: Am

היי אני בת 25 בבדיקת shr של בלוטת התריס יצא לי 5.23 והt4 יצא תקין אולם יש לי נשירה בשיער ועייפות כרונית נתנו לי לקחת במשך חודש את הכדור אלקטרוסדין 50 מקג ואז לחזור לבדיקת דם. ורציתי לדעת האם זה תקין במדד הזה לקחת, והאם מומלץ? אני קצת חוששת מהכדור הזה.

01/09/2019 | 20:20 | מאת: Am

סליחה Tsh הבדיקה

שלום רב, א. עם כאלו ערכים את יכולה להמשיך במעקב ללא טיפול תרופתי. ב. יש לך תופעות שאמורות להשתפר עם הטיפול התרופתי. ג. כשתרצי להכינס להריון- חובה לתקן הורמוני תירואיד קודם. כך שהחלטה האם להתחיל טיפול עכשיו או מאוחר יותר- היא החלטה שלך אישית. שתי הדרכים אפשריות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס