שאלת המשך לגבי פורטאו זריקה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

01/09/2019 | 16:17 | מאת: דן

שלום רב בהקשר לתשובתך על זריקות פורטאו . השאלה שלי : כיוון שיש תור לרופאה רק בעוד 3 חודשים! ! 1)=האם לקחת בעצמי מחר בבוקר זריקות פורטאו ( כמו שהוצע לי בעבר )לזרז ריפוי של כאב קל בין השכמות . שאולי נובע משבר זעיר. (כמו שהאורטופד משער) בצילומי רנטגן קשה לראות האם אכן כך? ("עצמות לבנות מדי") (מצורף צילום )או ניוון , או משהו אחר . 2)או שהזריקות לא יעזרו להיום .והשפעת התרופה רק תתחיל בעוד חודשים ,למניעת השבר הבא (לא אלינו ) ולחכות בסבלנות לתור לרופאה . כי בין כה הזריקות לא תשפענה בקרוב . 3)והשבר (אם קיים ) הקטנטן שקצת מציק ,יתאחה בחודש הקרוב כמו שהאורטופד משער .ללא קשר לזריקות, ובינתיים להגביר סידן ל1200 תודה מראש שוב

שלום רב, לא לעשות שום דבר בלי להתייעץ עם רופא. יתכן והמצב השתנה, ומה שהיה טוב לפני שנה- כעת דורש שינוי. נא לפנות לרופא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס