תוצאה בדיקת הורמונלית

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/08/2019 | 16:50 | מאת: Hana

היי בצעתי פרופיל הורמונלי לפני הזרעה בדרך כלל יוצא תקין הפעם בדיקה אחת מעל הנורמה מאד בלחץ כי רק עוד חודשיים יש תור לרופא אשמח לייעוץ בדיקה androstenedione תוצאה 32.7 מעל הנורמה. בצעתי בדיקה ביום 3 למחזור אשמח לפרטים תמיד הרופא אומר שהפרופיל הורמונלי תקין ויש ביוץ שנה לא נקלטת להריון. בברכה חנה

שלום רב, לא ניתן לייעץ דרך הפורום. נא לפנות לרופא הנשים שלך. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס