תוצאות בדיקות דם שעשיתי..

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/07/2019 | 17:36 | מאת: אלכס

שלום, בת 33 עשיתי בדיקות דם ואשמח להסבר שלהם.. TSH 5.85 mIU/L T3- FREE 5.3 pmol/L T4- FREE 15.5 pmol/L THYROGLOBULIN 119.00 ng/mL THYROGLOBULIN Ab <20.0 ANTI THYROID PEROXID שלילי, קטן מ 45 FOLIC ACID 24.8 nmol/L תודה.

שלום רב, לפי הבדיקה- ישנה עדות לתת פעילות קלב של בלוטת התריס, בדרך כלל לא דורשת טיפול ברמה כזאת. כן יש מקום לטיפול במידה ואת בהריון או מתכננת היריון. כדאי לנהל שיחה עם רופא. בברכה, דר ילנה סיגל

18/07/2019 | 13:58 | מאת: אלכס

תודה (:

ברצון.

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס