דיסקציה צווארית ומינון יוטירקס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

09/07/2019 | 22:54 | מאת: Lish

שלום רב דר יש לי כמה שאלות אחרי דיסקציה צווארית 3 חודשים ועדיין מרגישה תחושות של לחץ בצוואר כרתו לי חצי בלוטה ועדיין מרגישה שהכל רדום ולפעמים בעיקר במאמץ הכל לוחץ האם זה אמור לעבור? שאלה שניה מינון יוטירקס. אחרי הניתוח הtsh הגיע ל15 ואני לוקחת מינון יטירקס 50 מג ומרגישה טוב. האם זה מספיק או שצריך לעלות?? ( היה לי פפילרי) תודה מראש

שלום רב, א. כן התלונות אמורות לעבור. ב. לגבי מינון היוטירוקס יש לדון עם רופא המטפל. ההחלטה מתבססת על נתוני התניתוח ותוצאותיו (כמה מוקדים של הגידול היו, מה היה גודלם, האם היתה חדירה מחוץ לבלוטה, האם היו בלוטות לימפה נגועות, וה"ד). בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס