קשריות וציסטות בבלוטת התריס-המשך

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/06/2019 | 16:03 | מאת: מריאנה

סליחה שכחתי גם לציין :קשר הידוע שעבר FNA ונמצא שפיר ,רשום היום וואסקולרי מאוד במרכז ובשוליים.ללא שינוי מהותי ,ובפעמים קודמות רשום ווסקולרי בשוליים.?

שלום רב, לא ניתן להחליט דרך הפורום על צורך בבירור נוסף. אני ממליצה לפנות לרופא המטפל שעוקב אחרך ויזם האולטרהסאונד. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס