קשריות וציסטות בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/06/2019 | 11:01 | מאת: מריאנה

שלום ד"ר ילנה , אם תוכלי לענות לי ,כי תור שלנו לרופא רק בעוד חודש. אמא שלי בת 72 ,במעקב US צוואר שנתי כבר כמה שנים עקב קשריות בצד ימין (עברה FNA ב2015 שזה התגלה-שפיר)וציסטות מצד שמאל .היום בUS בצד ימין נראתה גם קשר לימפה מידות 12 מ"מ צורה:אובלית ליבה שומנית : כן וואסקולרי במרכז הסתיידויות : אין רופא שעשה את הבדיקה אמר שרק להמשיך מעקב.מה את חושבת?האם קשר נראה לך חשוד? המון תודה על העזרה. אנחנו בלחץ.

שלום רב, לפי תיאור הבדיקה הקשר לא נראה חשוד. אך החלטה על מעקב ובירור ניתן לקבל אך ורק בפגישה עם המטופל ולאחר בדיקה גופנית. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס