אוסטופורוזיס ולקיחת הורמנים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

19/04/2019 | 13:21 | מאת: סיס

אני בת 53, לפני שנה וחצי התחלתי טיפול במדבקות הורמונליות לתופעות גיל המעבר והרגשתי טוב, לפני ארבעה חודשים התחלתי טיפול בפורטאו וסמוך לכך חזרו לי תופעות גיל המעבר שוב, בשבועיים האחרונים עברתי לכדור אנג"ליק ועדיין ללא שינוי, סובלת! האם יתכן אינטראקציה לא טובה בין הורמונים לפורטאו? מה יכול לגרום לכך?

שלום רב, פורטיאו יכול לגרום להזעות, סחרחורות וחולשה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס