בדיקת דם , תוצאות רכיב TSH

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/04/2019 | 17:34 | מאת: ישראל ישראלי

שלום רב. אני בן 46 . בבדיקה דם שגרתית , התגלה לי TSH בערך של 4.20 . עליי לציין שכול שאר הפרמטרים תקינים. מה זה אומר? חג

שלום רב, יתכן וישנה נטיה לתת פעילות בלות התריס. אין צורך בטיפולמתרופתי בערך כזה, יש להמשיך במעקב- לבצע בדיקות 2-3 בשנה, וכדאי גם להיבדק על ידי אנדוקרינולוג. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס