מקוה שזה הפורום הנכון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/04/2019 | 12:59 | מאת: מיה

מה משמעות התוצאה הזו: Anti-TPO >1300.00 U/mL ודה רבה.

שלום רב, מדובר בתהליך אותואימוני בבלוטת התריס- מחלה על שם השימוטו. המחלה עלולה לגרום לתת פעילות בלוטת התריס ולרקמה לא אחידה של הבלוטה עם מספר קשריות בתוכה. לעתים ישנה פעילות יתר של הבלוטה על רקע מחלת השימוטו. אם הפעילות של הבלוטה תקינה ואין קשריות- עוקבים אחרי פעילות הבלוטה כפעמיים בשנה, אם יש קשריות- כדאי לבצע בדיקת אולטרהסאונד של הבלוטה. בברכה, דר ילמנ סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס