פערים בבדיקת צפיפות עצם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

20/03/2019 | 11:56 | מאת: א.

שלום רב! בתוצאות של הבדיקה שלי יש פערים גבוהים בין התוצאות בעמוד שדרה (4.8-)לתוצאות בירך (3.0-) ובאמה (2.2-) מה זה אומר ואיזו בדיקה חשובה יותר?

שלום רב, ירידה בצפיפות העצם מתחילה בחוליות, וכל יכולה להיות משמעותית יותר. שתי הבדיקות חשובות באותה מידה, ואנחנו מתייחסים בדקך כלל לתוצאה הכי נמוכה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס