בירור מינון זריקת פורטאו

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/03/2019 | 10:35 | מאת: מיקי

ד"ר שלום רב, לאימי אוסטיאופורוזיס קשה. לאחר שנתיים של טיפול בפוסבנס, ללא הטבה, הומלץ על טיפול בזריקות פורטאו 20 מק"ג ליום. קופ"ח ניפקה מרשם על FORTEO PREF.PEN 250MCG/1ML. האם זו הזריקה המבוקשת? תודה רבה מראש, מיקי.

שלום רב, כן, זאת התרופה. המינון לזריקה אחת הוא 20 מקג, הכמות של ההומר במיליליטר אחד היא 250 מקג. בברכה, דר ילנה סיגל

05/03/2019 | 13:26 | מאת: מיקי

ד"ר סיגל,תודה רבה על תשובתך המהירה.

בשמחה, ילנה

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס