נוגדנים לתירוגלובולין

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

20/01/2019 | 19:44 | מאת: סטלה

שלום דוקרטור היקרה, בעלי עבר ניתוח וטיפול ביוד כמעט לפני 3 שנים עקב פפילארי CA. במעקב של רופא מנתח ואנדוקרינולוג.כל חצי שנה מבצע US צוואר -תקין, ובדיקות לתירוגלובולין ונוגדנים.תירוגלובולין לא מדוד,אך נוגדנים כל הזמן עולים ויורדים .כרגע עלה ל-16 מי 10 לפני חצי שנה(מעבדה של איכילוב).רופא מנתח ממליץ לבצע CT חזה מכוון שב-US ניתן לברר רק צוואר.מה המלצתך אם את גם חושבת שצריך לבצע CT(ואם כן ,מה כל פעם עכשיו לבצע CT עקב נוגדנים,קרינה....)אולי ישנם עוד אופציות כדי לוודא שתירוגלובולין אמין. המון תודה על התשובה

שלום רב, לא ניתן לתת המלצות פרטניות לגבי בירור דרך הפורום, אלה רק בפגישה עם המטופל פנים מול פנים, תוך התיחסות לכל הפרטים הרפואים. תיהיו בקשר עם הרופא המטפל שלכם. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס