אוסטופורזי ס ולטרזול

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/12/2018 | 15:20 | מאת: בתיה

אני סבלתי מסרטן השד טופלתי ומזה כשנתיים מקבלת לטרזול כמו כן אני סובלת מאוסטופורוזיס 2.9 תוצאה אחרונה מקבלת ריבון ,בלוטת התריס מקבלת טיפול ומסכרת גבולית ויותר כתוצאה כנראה מהטיפול בלטרזול עולה התוצאה בצפיפות העצם אני מטופלת עי רופא המשפחה האם יש צורך לשנות את הטיפול בריבון למשהו אחר ואיזה סידן כדאי למ לקחת

שלום רב, לא ניתן לתת המלצות טיפוליות פרטניות דרך הפורום, אלא רק בפגישה אישית עם רופא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס