האם סה בגלל האקטונל ?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

01/12/2018 | 21:15 | מאת: איריס לביא

היום בשעה 8:30 לקחתי בפעם הראשונה בחיי "אקטונל" הכל לפי ההוראות. בשעה 16:30 בערך קיבלתי בחילות והתחלתי להקיא ולשלשל ממש מים, באופן מוגזם ובלתי נשלט כמו שמעולם לא קרה לי.לא יכולתי לעמוד על הרגליים, לחץ הדם ירד מאוד. היכניסו אותי למי אמבטיה וזה עזר לי. האם יתכן שזה בגלל ה אקטונל? או לחפש בכיוון אחר?

שלום רב, לא ניתן לדעת האם זו היתה תגובה לתרופה. יתכן היה קילקול קיבה. האפשרות היחידה היא לקחת את התרופה שוב בעוד חודש, ולראות את התגובה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס