פרדניזון 7 מ"ג ומערכת החיסון

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

28/11/2018 | 12:38 | מאת: ליאור

שלום רב, אני מטופל כשנה בפרדניזון כרגע אני נגמל מפרדניזון כמעט שנה- התחלתי בשבוע ראשון לטיפול ב60 מ"ג פרדניזון וירדתי במינון עד להיום- 8-7 מ"ג פרדניזון. הזמינו אותי לאירוע שכולל שהייה בג'קוזי עם אנשים. האם המערכת החיסונית חלשה ב7 מ"ג פרדניזון? או שהמערכת החיסונית שלי חזקה מספיק? אני גבר בן 19. מצטער אם זה לא הפורום הנכון לשאלה פשוט יש לי בעיה אנדוקרינולוגית- השימוטו טירואידיתיס ואנצפלופטיה של השימוטו.

שלום רב, מחלת השימוטו וטיפול בפרידניזון במינון של 7 מג לא מהווים הורית נגד שהייה בג'קוזי. אינני יכולה לדעת מצב של מערכת החיסון האישית שלך, ומציעה לך לדבר עם רופא המטפל שמכיר אותך. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס