תת פעילות וטיפולי הסרת שיער

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/11/2018 | 11:28 | מאת: בל

סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס. מאוזנת עד ההריון וכולל ההריון מאוזנת גם כאשר במהלכו המינון עלה בהדרגה. לידה לפני כ3 חודשים. לפני כחודש על פי הבדיקות-מינון יתר, כיוון שלא הורדתי את המינון מההריון והרופאה הורידה עקב כך. אעשה בדיקה בעוד כשבועיים. במידה ומאוזנת מותר לעשות טיפולי הסרת שיער ?

שלום רב, כן, אין מניעה מטיפול בהסרת שיער. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס