אין אונות?לאחר טיפולים כימוטראפים.

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

29/10/2018 | 20:10 | מאת: ארבל. מ

אני סיימתי טיפולים כימוטרפים היום 12 במספר.מניעתיים .folofocx מזה שלושה חודשים בעיות בזיקפה וייצור זרע.אני בין 68 מעולם לא הייה לי דבר כזה עברתי ניתוח קולון במעי הגס 6.3.18 בבית חולים העמק עפולה

שלום רב, לא ניתן לענות דרך הפורום. אני ממליצה לך לפנות לרופא לצורך בירור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס