תחושות באיזור הפנים לאחר זריקת פרוליה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

11/08/2018 | 23:33 | מאת: נעמה

שלום ד"ר ב 1/8 קיבלתי את זריקת הפרוליה וכבר למחרת החלו תחושות בלסת, לחיים ובכלל באיזור הפנים האם תופעה ידועה ?

שלום רב, לא ידועה ולא קשורה ככל הנראה לתרופה. בברכה, דר ילנה סיגל

14/08/2018 | 13:42 | מאת: נעמה

תודה.. האם לא יתכנו כאבים בשרירי הפנים ? מרגישה גם ביד לעיתים ואפילו לעיתים נימול בצידי הלשון לא ייתכן קשר לתרופה ?

שלום רב, כאבי שרירים ופרקים יכולים להיות קשורים לתרופה. כאבים אלו חולפים אחרי מספר ימים ולא מהווים הורית נגד המשך טיפול. יתכן ולא יופיעו אחרי זריקות הבאות. הרגשת נימול לא קשורה ככל הנראה לתרופה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס