עליה tsh אצל ילד בן 16

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

06/08/2018 | 00:05 | מאת: הלן

שלום, ילד שלי בן 16. מלא. עשיתי לו בדיקות דם ותוצאות Tsh = 7.3 Free Thyroxine (FT4) תקין שאר בדיקות דם בנורמה. מאוד מפוחדת..... אשמח להסבר ואיזה בדיקות צריך לעשות? תודה מראש

שלום רב, אני מניחה שברור לך שלא ניתן לתת יעוץ פרטני בפורום על סמך בדיקה בודדת. מדובר בתת פעילות בלוטת התריס, הסיבות לכך יכולות להיות שונות. לצורך החלטה על בירור נוסף יש לפנות לאנדוקרינולוג (עדיף- לאנדוקרינולוג ילדים). בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס