צריכת סידן- כמה באמת דרוש?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/07/2018 | 15:27 | מאת: דני

בארה"ב וגם בארץ מומלצת צריכת סידן לגיל 50 ומעלה של 1200 מ"ג ליום. באירופה לעומת זאת מומלץ על 700 מ"ג. איך מסבירים את ההבדל הגדול הזה?

שלום רב, לפי המלצות של האיגוד האנדוקריני וה- IOF-international Osteoporosis Foundation- ההמלצה היא על 1200 מג ליום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס