סידן ציטראט להשלמה לצריכה יומית של 1200

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

13/07/2018 | 13:55 | מאת: עדי

בת 54. ללא אוסאופורוזיס. (לא נבדק) מעוניינת לקחת סידן ציטראט בשילוב ויטאמין די. לפי חישוב שעשיתי אני אוכלת כ600 מג סידן ביום. רוב הקפסולות של סידן ציטראט הן של 250 מג סידן ציטרט. האם כדי להשלים ל1200 אני זקוקה לשתי קפסולות לפי החישוב הפשוט?

aשלום רב, את צודקת, מומלץ לקחת במקרה זה 2 קפסולות של סידן ציטרט, ועדיף לקחת אותן בנפרד ( לא 2 יחד), לאחר אוכל הלא חלבי. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס