הפרש זמנים ע”מ לא להפריע לכדורים / טבליות לבצע את מטרתם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/06/2018 | 15:00 | מאת: מרגלית

אני לועסת טבלית קלציציו D3 לאחר ארוחת צהרים, מה הפרש הזמן שצריך להיות בינו ובין כמוסה של Q10 בתודה רבה

שלום רב, לא ידוע לי על אינטראקציה בין סידן עם ויט D ל- Q10. באופן כללי ספיגת Q10 טובה יותר עם אוכל, והסידן יש לקחת אחרי ארוחות, ולא עם אוכל חלבי. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס