בעיה בטוסטרון שאלההה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/06/2018 | 13:18 | מאת: שי

שלום רציתי לדעת עם בעיה בטוסטרון בגבר יכולה לגרום לבעיות בבטן ולחולשת שרירים ועיפות??

שלום רב, חסר בהורמון גברי טסטוסטרון בבן אדם בוגר יכול לגרום לחולה כללית וחולשת שרירים, עליה במשקל, ירידה בצפיפות העצם, ולירידה בחשק המיני ובירידה בביצוע ביחסי מין. בנער מתבגר חסר בטסטוסטרון מתבתא קודם כל בהעדר התפתחות מינית תקינה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס