מחקר - האם הוא נכון? האם רציני

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/05/2018 | 02:25 | מאת: רומי

לפנינו מחקר שממצאיו מעלים כי צריכת אלכוהול בגיל מוקדם משבשת התפתחות מינית, ומעכבת או מונעת צמיחת זקן ושיעור גוף בבנים. האם לדעתך המחקר רציני? https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4246021/ האם את תומכת בממצאיו? תודה ד'ר

שלום רב, נזקים של אלכוהול ידועים היטב, במיוחד השפעתו השלילית על אנשים צעירים. מחקר זה משנת 2014 מדגיש בצורה משכנעת את הנזקים יהדועים של האלכוהול על הגוף הצעיר. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס