תופעות לוואי יוטירקס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/05/2018 | 13:05 | מאת: משתמשת יוטירקס

נוטלת 4 שנים יוטירקס 50. מזה שבועיים עייפות והתקפי דופק חזקים. בבדיקה אחרונה tsh 4.78 t3_5 t4-17. השאלה היא אם התרופה עלולה לגרום לתופעות אלה אחרי שאני נוטלת אותה כמה שנים. וכן לציין שחום גופי נע סביב 36.2 מעלות. בתודה מראש

שלום רב, מינון יתר של הורמוני התירואיד עלול לגרום לדפיקות לב, אך את לא נמצאת במינון יתר, ולכן צריך לחפש סיבה אחרת לתלונותיך. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס