נטילת ריבון150 בעת שהייה בטיול בחו"ל

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

06/05/2018 | 18:11 | מאת: אתי

שלום אני אמורה ליטול ב 17 במאי את התרופה החודשית שציינתי. אך ב17 למאי אהיה בטיול מאורגן ביפן . האם לשתות את התרופה עם מי הברז שם ביפן ? או לחכות עד ל 22 לחודש שאז אהיה כבר בארץ אני מציינת שאני בת 63 ונוטלת כ:3 שנים את התרופה

שלום רב, שתי האפשרויות לגיטימיות: את יכולה לקחת התרופה עם מי ברז ביפן, וניתן גם לדחות את נטילתה ב- 5 ימים, ובחודש הבא ניתן לחזור ללוח הזמנים הקודם. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס